SPORTIEF. SOCIAAL. CHRISTELIJK.

Absens Carens is de plek voor gezelligheid en diepgang tijdens je studententijd. Je leert binnen de kortste keren veel mensen kennen, je komt makkelijker aan een kamer, je hebt soos, goede feesten, acties met andere verenigingen, sportactiviteiten en andere activiteiten die je studententijd aangenaam maken.

Maar studentenvereniging Absens Carens in Zwolle is meer dan gezelligheid. Door wekelijkse Bijbelstudies op dispuut en verenigingsbrede avonden over actuele thema’s vind je verdieping en wordt Absens Carens, ook mede door je eigen inzet en activiteit in bijvoorbeeld verschillende commissies, dé plek waar jij je breder ontwikkelt dan alleen binnen je studie.

KOM LANGS BIJ ONZE OPEN AVOND:

datum nog onbekend

Info over open avond
Meld je vooraf aan

Maar studentenvereniging Absens Carens in Zwolle is meer dan gezelligheid. Door wekelijkse Bijbelstudies op dispuut en verenigingsbrede avonden over actuele thema’s vind je verdieping en wordt Absens Carens, ook mede door je eigen inzet en activiteit in bijvoorbeeld verschillende commissies, dé plek waar jij je breder ontwikkelt dan alleen binnen je studie.

OOK DE TIJD VAN JE LEVEN BELEVEN?

MELD JE AAN VOOR DE INTRO VAN 2021

De introductieperiode van Studentenvereniging Absens Carens vindt plaats van 18 tot 26 augustus. Meer weten over de intro? Lees de veelgestelde vragen.

Een aanmelding verplicht je tot niets. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden door een mail te sturen.

“DOOR DE GESPREKKEN EN BIJBELSTUDIES MAAK JE BIJ ABSENS CARENS VRIENDEN VOOR HET LEVEN!”

– DANIEL PRINS

SPORTIEF?

Een studentenleven geen gezond leven? Ach, als je weinig slaap, flinke porties frituur en het (af en toe) stil zitten in de collegebanken weet te compenseren met een beetje sport, dan blijf je echt wel fit. ‘S.V.’ staat bij Absens Carens natuurlijk voor ‘studentenvereniging’ en niet voor ‘sportvereniging’, toch hebben al veel sportfanaten hun plaats binnen de vereniging gevonden.

Tijdens jaarlijkse toernooien kun je roeien tegen broederverenigingen in Zwolle, voetballen tegen zusterverenigingen volleyballen tegen andere disputen. Ook wordt er ’s zomers regelmatig een balletje getrapt in het Wezenlandenpark in Zwolle. Of je sport natuurlijk helemaal niet. Loop je ook geen risico op al die ongezonde blessures…

Bekijk foto’s
Kom langs

WIJ ZIJN DÉ CHRISTELIJKE STUDENTEN­VERENIGING VAN ZWOLLE

Absens Carens is in zijn basis een studentenvereniging voor christelijke HBO-studenten in Zwolle. Betekent dit dat je  een HBOstudie moet volgen? Nee niet perse. Hoewel wij onze basis belangrijk vinden, willen wij er zijn voor wie wij er kunnen zijn. Ook als je MBO doet kun je lid worden en ben je meer dan welkom.

Sfeervol, gezellig en bruisend

ZWOLLE, DYNAMISCHE HANZESTAD

Net als elke studentenstad kent Zwolle een bloeiende uitgaanscultuur. Ontdek het nachtleven in de gezellige kroegen en de discotheken. Ook kun je hier goed uit eten in een van de vele restaurantjes. En dat allemaal rondom de pleinen in de historische binnenstad.

Maar er is meer te zien, te horen en te genieten. Ervaar het Stratenfestival, Bevrijdingsfestival, Blauwvingerdagen, Zwolle Unlimited, Koningsnacht. Naast de grote stadsfestivals vind je in de zomer ook gezellige food truck festivals in Zwolle die je niet mag missen.

De stad Zwolle herbergt naast overheidsfuncties en economische bedrijvigheid ook veel onderwijsinstituten, waaronder scholen voor middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Sinds kort is het ook mogelijk een aantal universitaire studies te volgen. Het aanbod aan opleidingen is breed en de kwaliteit is hoog. Het levendige, historische centrum getuigt van een rijk verleden.

Het studentenleven ervaar je pas ten volste door lid te worden van een studentenvereniging en op kamers te gaan.