Feesten en activiteiten

Regelmatig wordt er op donderdagavond in onze sociëteit een themafeest georganiseerd. Als dispuut of vriendengroep kun je ook een feest organiseren. Daarnaast hebben we banden met verschillende studentenverenigingen door heel Nederland, die jaarlijks een amicaal feest geven waar alle amicale verenigingen voor zijn uitgenodigd.

Ook zijn er gedurende het jaar veel gezellige Zwolse studentenfeesten die je niet moet missen, denk aan de Bruisweken en het Oktoberfest van Het Vliegende Paard.

Dies Natalis

Bij iedere verjaardag van onze studentenvereniging pakken we groots uit en organiseren we een Dies Natalis: de verjaardag van Absens Carens. Zoals het heurt, verschijnt ieder lid op onze Dies Natalis in chique rokkostuum of jurk. De Dies Natalis wordt gevierd met een uitgebreid en studentikoos diner op de mooiste locaties van Nederland en wordt afgesloten met een groot feest.

Liftweekend

Tijdens hemelvaartweekend organiseren wij het liftweekend. Hierin ga jij met een ander lid liften naar een bestemming in bijvoorbeeld Frankrijk of Duitsland. Dit is een van de leukste activiteiten van het verenigingsjaar.

PVT

Absens Carens is altijd aanwezig op PVT. Met een aantal overwinningen beschikken wij bij zowel de mannen als vrouwen over een van de beste deelnemende teams.